Lirik Lagu Dalan Liyane - Guyon Waton

Oleh Rheza Aditya Gradianto pada 21 Mei 2020, 13:40 WIB
Diperbarui 21 Mei 2020, 13:40 WIB
Keseruan Konser #BeraniDekat Bersama Guyon Waton dan Didi Kempot

Bola.com, Jakarta - Sopo sing kuat nandhang kahanan

Sopo seng ora kroso kelangan

 

Ditinggal pas sayang sayange

Pas lagi jeru jeruneKoe milih dalan liyane

 

Sopo sing kuat ditinggal lungo

Sopo sing atine ora loroKenangan sing wis tak lakoni

Tak simpen ning njero ati

Dewe wes ra dadi siji

 

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati

Pesenku mung siji, sing ngati-ati

Isoku mung mendem esuk tekan sonten

Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

 

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo

Tetep tak dongakno mugo urip mulyo

Isoku mung nyuwun mugo ora getun

Cekap semanten maturnuwun

Ngobrol Bareng Atlet Cantik, Gronya Somerville