Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji - Denny Caknan

Oleh Alfi Yuda pada 21 Mei 2020, 11:40 WIB
Diperbarui 21 Mei 2020, 11:40 WIB
Denny Caknan

Bola.com, Jakarta - Kok kebangetan men

Sambat blas ra ono perhatian

Jelas ku butuh atimu, ku butuh awakmu

Kok kebangetan men

 

Loro ati iki

Tak mbarno karo tak nggo latihan

Sok bek wes oleh gantimu, wes ra kajok aku

Mergo wes tau, wes tau jeru

 

Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah

Nuruti kekarepanmu, sansoyo bubrah

Mbiyen wes tak wanti-wanti, ojo ngasi lali

Tapi kenyataannya pergi

 

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu

Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu

Sak kabehane wes tak turuti malan mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane

Mletu kono, belok kiri, lurus wae

Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati tambah mbebani

 

Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah

Nuruti kekarepnamu sansoyo bubrah

Mbiyen wes...

Ngobrol Bareng Atlet Cantik, Gronya Somerville