Lirik Lagu Sayang - Via Vallen

Oleh Alfi Yuda pada 22 Mei 2020, 12:45 WIB
Diperbarui 22 Mei 2020, 12:45 WIB
Via Vallen

Bola.com, Jakarta - Sayang

Opo kowe krungu jerit e ati ku

Mengharap engkau kembali

Sayang

Nganti memutih rambut ku

Rabakal luntur tresno ku

 

Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku

Sak tenan e ra ngapusi isih tresno sliramu

Pepuja neng ati nanging kowe ngerti

Kowe sing tak wanti-wanti malah jebul saiki

 

Kowe mblenjani janji

Jare sehidup semati nanging opo bukti

Kowe medot tresnoku demi wedokan liyo

Yowes ora popo Insya Allah aku iso, lilo

 

Meh sambat kali sinten

Yen sampun mekaten

Merana uripku

Aku welasno, kangmas

Aku mesakno, aku

Aku nangis

Nganti metu eluh getih putih

 

Sayang, opo kowe krungu jerite atiku?

Mengharap engkau kembali

Sayang, nganti memutih rambutku

Ra bakal luntur tresnoku

 

Hari demi hari uwis tak lewati

Yen pancen dalane kudu kuwat ati

Ibarate sego uwis dadi bubur...

2 dari 2 halaman

Saksikan Video Pilihan Kami:

Lanjutkan Membaca ↓
Ngobrol Bareng Atlet Cantik, Gronya Somerville