Lirik Lagu Tanpo Tresnamu - Denny Caknan

Oleh Rheza Aditya Gradianto pada 17 Sep 2020, 11:40 WIB
Diperbarui 17 Sep 2020, 11:40 WIB
Ilustrasi musik
Ilustrasi musik. /Photo by Hannah Busing on Unsplash

Bola.com, Jakarta - Biyen seneng

Bareng karo kowe

Biyen susah

Tetep karo kowe

 

Saiki wis bedo

Kowe ro wong liyo

Ngambyarno ngimpiku

Nyanding sliramu

 

Opo kudu pasrah kahanane

Kudu nerimo karo putusane

 

Sak tenane ati iki ora lilo

Yen nyawang sliramu

Nyanding wong liyo

 

Segampang kuwi caramu

Ngapusi roso atimu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

 

Opo kudu pasrah kahanane

Kudu nerimo karo putusane

 

Sak tenane ati iki ora lilo

Yen nyawang sliramu

Nyanding wong liyo

 

Segampang kuwi caramu

Ngapusi roso atimu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

 

Kepiye maneh caraku

Ngelalekno esem guyumu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

 

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

Ming sepi tanpo tresnamu

 

Sumber: KapanLagi