Lirik Lagu Konco Mesra - Nella Kharisma

Oleh Alfi Yuda pada 17 Sep 2020, 13:40 WIB
Diperbarui 17 Sep 2020, 13:40 WIB
Nella Kharisma
Nella Kharisma. (Sumber: Kapanlagi.com)

Bola.com, Jakarta - Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno

 

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

 

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan

Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang

Ini semua karena hubungan pertemanan

Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

 

Adem panas awakku gara-gara kamu

Nyibakke atiku, gati menyang aku

Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu

Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

 

Nggereges awak ku naliko mepet sliramu

Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku

Bingung rasane atiku kepiye nyikapi

Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

 

Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno

 

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

 

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan

Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang

Ini semua karena hubungan pertemanan

Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

 

Adem panas awakku gara-gara kamu

Nyibakke atiku, gati menyang aku

Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu

Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

 

Nggereges awak ku naliko mepet sliramu

Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku

Bingung rasane atiku kepiye nyikapi

Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

 

Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno

 

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

 

Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno

 

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

 

Sumber: KapanLagi