Lirik Lagu Salah Pilih - Ndarboy Genk

Oleh Alfi Yuda pada 26 Feb 2021, 13:20 WIB
Diperbarui 26 Feb 2021, 13:20 WIB
Ilustrasi lagu, musik
Ilustrasi lagu, musik. (Photo by Petri R on Unsplash)

Bola.com, Jakarta - Jaremu aku mung siji sijine

Sing bakal mbok tresnani sak lawase

Nanging opo bukti Kabeh mung sewates janji

Nyatane ono sing liyo ning mburi

 

Yen pancen kowe seneng karo dekne

Njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe

Aku wes ra nrimo, tresnaku mbok sio sio

Ngapuro tanpo pamit aku lungo

 

Aku ra bakal bali

Kowe ra sah nggolek i

Uwes kadung loro ati

Mergo kowe sing njalari

 

Senajan abot sanggane

Kudu pisah ro kowe

Nanging yen tak pikir

Cen aku sing salah (aku sing salah)

Aku sing salah milih kowe

 

Opo kowe ora rumongso

Nek pancen kowe sing salah

Bubaran wae nek koyo ngene carane

 

Wes ora usah dibacutno

Timbang kowe ora betah

Lungo sing adoh atiku wes emoh

 

Aku  salah

Salah pilih

Ho aa

Aaaaaa

 

Yen pancen kowe seneng karo dekne

Njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe

Aku wes ra nrimo, tresnaku mbok sio sio

Ngapuro tanpo pamit aku lungo

 

Aku ra bakal bali

Kowe ra sah nggolek i

Uwes kadung loro ati

Mergo kowe sing njalari

 

Senajan abot sanggane

Kudu pisah ro kowe

Nanging yen tak pikir

Cen aku sing salah (aku sing salah)

Aku sing salah milih kowe

 

Opo kowe ora rumongso

Nek pancen kowe sing salah

Bubaran wae nek koyo ngene carane

 

Wes ora usah dibacutno

Timbang kowe ora betah

Lungo sing adoh atiku wes emoh

 

Opo kowe ora rumongso

Nek pancen kowe sing salah

Bubaran wae nek koyo ngene carane

 

Wes ora usah dibacutno

Timbang kowe ora betah

Lungo sing adoh atiku wes emoh

Lungo sing adoh atiku wes emoh

Lungo sing adoh, atiku wes

Emoh, ha a haa, ha

 

Sumber: Nesialyrics