Lirik Lagu Cidro 2 - Eva Kharisma

Oleh Alfi Yuda pada 27 Feb 2021, 08:40 WIB
Diperbarui 27 Feb 2021, 08:41 WIB
Ilustrasi lirik lagu, musik
Ilustrasi lirik lagu, musik. (Photo by Burst on Pexels)

Bola.com, Jakarta - Durung nganti garing catu sing ning atiku

Tego-tegone sliramu nambahi loro bathinku

 

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

 

Panas-panase serngenge kuwi

Kang nguliti awak iki

Nanging isih panas rasaning ati

Nyawang kedadean iki

 

Lungo awakku sing kudu lungo

Timbang batinku leloro-loro

Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

 

Lilo awakku iki wes lilo

Senajan loro neng jero dodo

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu

 

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

 

Panas-panase serngenge kuwi

Kang nguliti awak iki

Nanging isih panas rasaning ati

Nyawang kedadean iki

 

Lungo awakku sing kudu lungo

Timbang batinku keloro-loro

Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

 

Lilo awakku iki wes lilo

Senajan loro neng jero dodo

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu

 

Sumber: Kapanlagi