Lirik Lagu Sawangen - Esa Risty

Oleh Hanif Sri Yulianto pada 28 Feb 2021, 15:20 WIB
Diperbarui 28 Feb 2021, 15:20 WIB
Ilustrasi lagu, musik
Ilustrasi lagu, musik. (Gambar oleh Steve Buissinne dari Pixabay)

Bola.com, Jakarta - Opo aku kurang gati

Opo aku iki kurang sayang

Katone tresnomu ngambang

Katone atimu bimbang

 

Sing tak jaluk mung ngertine

Yen tresnoku mung karo kowe

Ora ono liyane

Ning atiku mung ono kowe

Haaa haaa haaa

 

Sawangen kae sawangen

Mbulan ra kiro ninggalno bumine

Sawangen kae sawangen

Lintang ra kiro ninggalno langite

 

Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe

Selawase mung karo kowe

 

Opo aku kurang gati, opo aku iki kurang sayang

Katone tresnomu ngambang, katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine, yen tresnoku mung karo kowe

Ora ono liyane ning atiku mung ono kowe haaa haaa haaa

 

Sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine

Sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

 

Sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine

Sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

 

Sumber: KapanLagi

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.