Lirik Lagu Sri Minggat - Denny Caknan

Oleh Rheza Aditya Gradianto pada 08 Des 2021, 14:40 WIB
Diperbarui 08 Des 2021, 14:40 WIB
Ilustrasi lagu, musik
Ilustrasi lagu, musik. (Gambar oleh Ryan McGuire dari Pixabay)

Bola.com, Jakarta - Sri, kapan kowe bali 

Kowe lungo ora pamit aku 

Jarene neng pasar, pamit tuku trasi 

Nganti saiki kowe durung bali 

 

Sri, opo kowe lali 

Janjine sehidup semati

Aku ora nyono kowe arep lungo 

Loro atiku, atiku loro 

 

Ndang balio.. Sri.. 

Ndang balio…o 

Aku loro mikir kowe 

Ono ning endi.. 

 

Ndang balio.. Sri..

Ndang balio.. o 

Tego temen 

Kowe minggat ninggal aku 

 

Yen pancene Sri

Kowe eling aku 

Ndang balio 

Aku kangen setengah mati 

 

Sumber: Youtube